İSTANBUL / ESENYURT - Şeyh Şamil Ortaokulu

Nis

Yazarlar Okulumuzda projesi kapsamında  çocuk kitabı yazarı Birsen Ekim ÖZEN 18.04.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda söyleşi gerçekleştirecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Mrt

İstanbul Valiligince düzenlenen “Ben Okuyorum,  İstanbul Okuyor.” projesi kapsamında öğrencilerimizle her hafta bir ders süresince okumalar yapıyoruz. Öğrencilerimiz okudukları kitapların incelemelerini yaparak arkadaşlarıyla paylaşıyor. Öğrencilerimiz bir taraftan okuma alışkanlığı kazanırken bir taraftan da okuma kültürü oluşturuyor.

Mrt

Bu broşür ile öğrencilerde sınır koyma farkındalığı oluşturmayı, fiziksel-sosyal-kişisel sınırların ne olduğunu ve sınır koymak için neler yapabileceklerini öğrenmeleri amaçlanmaktadır.

Şbt

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında şubat ayı “Deyim ve Atasözleri Okumaları” panomuzu Türkçe öğretmenlerimiz ile hazırladık.

Ara

Okul psikolojik danışmanı Ayşe TEKİN tarafından ergenlik dönemine yönelik hazırlanan Veli Broşürü.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kas

Ekm

Değerler Eğitimi Ekim ayı kapsamında "SAYGI VE SAYGILI OLMAK" hazırlanan katalog.

Ekm